26 oktober 2018
19:00

Kristinehamns HT

Referat: HC Örnen - Kristinehamns HT

HC Örnen får tyvärr vänta med sina första poäng för säsongen. Detta får vi konstatera efter en förlust med 1-5 mot värmländska Kristinehamn i fredagens kamp på Trängens IP.

HC Örnen börjar matchen på ett liknande sätt som i bortamatchen mot Hällefors förra veckan och detta resulterar i att Kristinehamn har 0-4 redan efter den första perioden. Denna målskörd visar sig bli ett allt för stort avstånd för HC Örnen resterande del av matchen.

I den andra och tredje perioden får dock HC Örnen igång sitt spel och för spelet större delen av perioderna. Trots detta lyckas man endast få hål på Kristinehamns målvakt Sebastian Weidenhag en gång under matchens gång. HC Örnen får även en del lägen i powerplay men den spelformen har inte riktigt kommit igång än heller för HC Örnen som har det svårt att få till det när möjligheterna dyker upp.

Det hela slutar med att Kristinehamn fastställer slutresultatet till 1-5 med ca 1 minut kvar att spela av matchen.

HC Örnen får alltså fortfarande vänta med sina första poäng för säsongen och dessa hoppas vi ramlar in nästa fredag då Nora står för motståndet på Trängens IP.